Novice / Medvode, januar 2021

Napišite si najboljše

Preberi več

Novice / Medvode, oktober 2020

Bronasto priznanje papirnemu premazu za sublimacijski tisk

Mednarodno sodelovanje papirnice Goričane, Heliosa in Kaspar papirja je pripeljalo do uspešnega razvoja nove skupine premazov za papir, tržno poimenovane DOMEMUL PEA. Gospodarska zbornica Slovenije, Zbornica osrednjeslovenske regije je inovativno rešitev nagradila z bronastim priznanjem.
Preberi več

Novice / Medvode, avgust 2020

Letna skupščina družbe

Redna letna skupščina družbe Goričane d.d. je potekala 25. avgusta 2020.
Preberi več

Aktualno

ZAPOSLIMO NOVE SODELAVCE

V kolikor vas zanima možnost zaposlitve v papirnici Goričane, vas vabimo, da nam pošljete svojo pisno ponudbo (izobrazba, izkušnje, sposobnosti, dodatne veščine) na elektronski naslov: kadri@goricane.si. Še zlasti vabimo kandidate z izobrazbo tehnične smeri.
Preberi več

Novice / Medvode, januar 2020

Zapiski Ludwiga van Beethovna iz 1819. leta sedaj na papirju Sora press cream

Beethovnova partitura je zapisana na ročno izdelanem, nebeljenem papirju, tiskana izdaja pa je bila realizirana na reprezentativnem brezlesnem nepremaznem papirju Sora press cream, ki ga proizvaja ugledno slovensko podjetje Goričane, ki s svojo tradicijo sega v 18. stoletje.
Preberi več

Novice/ Medvode, september 2019

Zagnali smo PRS 3

V mesecu septembru smo postavili in zagnali nov prečno rezalni stroj za razrez papirja v formate. Stroj obratuje z hitrostojo max. 300 m/min in dnevno kapaciteto razreza do 50 ton. Je produkt kitajskega proizvajalca CHM. Ima možnost rezanja do 6 zvitkov in dvojni tek.
Preberi več

Novice/ Medvode, september 2019

Letna skupščina družbe

23.9.2019 je potekala redna letna skupščina družbe. Zastopanega je bilo 97,65 % kapitala. Sprejeti so bili vsi predlagani sklepi.
Preberi več

Novice / Medvode, avgust 2019

Sklic skupščine 23. september 2019

Uprava delniške družbe GORIČANE, tovarna papirja Medvode, d.d., Ladja 10, 1215 Medvode, sklicuje na podlagi določil Zakona o gospodarskih družbah in 47. člena statuta delniške družbe redno zasedanje skupščine družbe, ki bo dne 23. septembra 2019 ob 12.00 uri na sedežu družbe Ladja 10, 1215 Medvode.
Preberi več

Novice / Medvode, april 2019

Podpis pogodbe z družbo Vipap Videm Krško

Družba Goričane je z družbo Vipap Videm Krško podpisala pogodbo o poslovnem sodelovanju na področju razreza papirja Sora Medico.
Preberi več

Novice / Medvode, december 2018

Družba je pridobila status AEO za carinske poenostavitve.

Družba Goričane je pridobila dovoljenje o pridobljenem statusu pooblaščenega gospodarskega subjekta AEO.
Preberi več

Časopis družbe

Open