Dobrodošli v svetu belega

Jasna strateška usmeritev, učinkovita organiziranost in zavezanost k doseganju standardov kakovosti so zagotovilo, da bo družbi uspelo uresničiti pogumno zastavljene cilje.

O podjetju

Družba Goričane se želi razviti v prepoznanega evropskega specialista za proizvodnjo nemasovnih brezlesnih nizkogramskih papirjev.

Deluje v visoko specializiranem segmentu izredno kakovostnih, nemasovnih in nizkogramskih papirjev. Visoka raven storitve, prilagodljivost potrebam kupcev in učinkovita organizacija poslovanja omogočajo družbi nenehno rast.

Kakovost proizvedenega papirja družbi Goričane omogoča, da svoje izdelke izvaža v 38 držav sveta, večinoma v EU, Turčijo in na Balkan. Ime družbe srečamo tudi na bolj oddaljenih destinacijah, kot so Šrilanka, Južna Amerika, Izrael, Južna Afrika in Japonska. Družba ima certifikate ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, FSC® in PEFC™.

Družba Goričane, d. d., zahtevnim kupcem zagotavlja visokokakovostne papirje. Z dobrimi izdelki in konkurenčno ravnijo storitve zagotavlja kupcem visoko dodano vrednost in jim omogoča uspešnost.

Vizija družbe je postati eno od najbolj prepoznavnih podjetij za proizvodnjo nemasovnih brezlesnih nizkogramskih papirjev v Evropi.

Družba bo svojo vizijo uresničila tako, da bo še naprej izvajala pristop kontinuirane rasti ekonomike poslovanja, nadaljevala specializacijo v smeri proizvodnje specialnih papirjev in se osredotočila na povečanje zadovoljstva kupcev ter sposobnost hitrega odziva na zahteve in potrebe trga.

Osebna izkaznica

Papirnica Goričane ima izredno lokacijo. Nahaja se le 15 km od Ljubljane, glavnega mesta Slovenije. V bližini (20 km) je letališče Brnik in avtocestna povezava (7 km). Železniški transport je omogočen preko lastnega industrijskega tira. Približno 100 km so oddaljena pristanišča Trst (Italija), Koper (Slovenija) in Reka (Hrvaška). Do avstrijskega Celovca je 80 km.
 

Sedež družbe: Ladja 10, 1215 Medvode, Slovenija
Tel: +386 1 58 23 400
Fax: +386 1 36 12 804
E-mail: goricane@goricane.si

Matična številka: 5042291
Davčna številka: SI48619922